Starter

Hypotheek voor starters

Voor de eerste keer een huis kopen? Er komt veel op u af. KleineStaarman Advies helpt particulieren en ondernemers al sinds 2014. We hebben al tientallen starters geholpen bij de aankoop van hun eerste huis. Niet alleen regelen we de hypotheek, maar vooral maken we dit traject zo makkelijk mogelijk. We besteden aandacht aan alle onderwerpen die relevant zijn bij het eerste huis. Hoe lang zet u de rente vast? Welke geldverstrekker is het meest voordelig? Wat gebeurt er bij overlijden of arbeidsongeschiktheid?

Ook met een tijdelijk contract zijn er meer mogelijkheden dan je wellicht denkt.

KleineStaarman Advies werkt samen met ruim 20 geldverstrekkers. Natuurlijk de grote banken en verzekeraars, maar ook met minder bekende partijen die wél een goede rente aanbieden.

Wij vinden zelf natuurlijk dat we starters goed helpen. Maar wat vinden onze klanten van de dienstverlening? Hieronder staat een link naar reviews die door klanten zijn gegeven.

Meer weten? Neem contact met ons op, we helpen starters graag met het afsluiten van een hypotheek voor de aankoop van hun eerste huis!