Over ons

Advies voor particulieren en ondernemers

KleineStaarman Advies is een financieel adviesbureau, gespecialiseerd in hypotheken en zakelijke financieringen. Wij helpen onze relaties in Made en omgeving graag met hun financiële zaken. Reeds honderden relaties hebben we geholpen met hun hypotheek of de verzekeringszaken. Zij waarderen hierbij het lokale karakter van ons kantoor.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de advisering van ondernemers. Bram Kleine Staarman is gecertificeerd financieel planner met ruim 15 jaar ervaring in de financiële advisering van ondernemers. Hij helpt hen bij het opbouwen van vermogen voor de oudedag of het afdekken van risico’s. Bovendien heeft hij ruime ervaring bij het adviseren over hun zakelijke financiering.

 

Bram Kleine Staarman Foto Bram Kleine Staarman 

Sinds 2006 is hij zelfstandig financieel planner en hypotheekadviseur. Bram adviseert relaties over hypotheken en financiële planning. Daarnaast adviseert hij ondernemers die een bedrijfsmatige financiering nodig hebben.

“Een financiering als ondernemer krijgen is vaak niet eenvoudig. Goed advies kan hier echt het verschil maken. Het geeft enorm veel voldoening als een moeilijke aanvraag uiteindelijk succesvol wordt afgerond!”

Linkedin profiel

 

Elke van Son

Elke heeft enkele jaren in de reisbranche gewerkt. Sinds 2015 is zij werkzaam bij KleineStaarman Advies. Elke regelt, samen met Merel, alles achter de schermen. Zij is uw aanspreekpunt voor verzekeringen. Daarnaast zorgt zij ervoor dat hypotheken snel en foutloos worden verwerkt. Tot slot ondersteunt zij Bram bij zijn advieswerkzaamheden.

“Uiteindelijk gaat het bij mij om een tevreden klant: zowel bij het afsluiten van een verzekering, bij een verlenging, maar ook bij schade neem ik u graag de zorgen uit handen.”

Linkedin profiel

 

Merel Rademakers

Merel werkt sinds 2010 in de verzekering/financiering branche. Sinds 2024 is ze werkzaam bij KleineStaarman Advies.

Ik geloof in persoonlijk contact met de relatie waardoor we uitkomen op een goed passend advies wat voldoet aan de wensen van de relatie. Positiviteit en betrokkenheid vind ik erg belangrijk. In dit vak ben je nooit uitgeleerd..

 

Bob is zelf vastgoedbelegger en kent daardoor de praktijk als geen ander. Sinds 2019 heeft hij zijn een eigen vastgoedopleiding in de markt gezet waardoor hij veel vastgoedbeleggers de juiste knowhow meegeeft. Daarnaast is hij financieel planner, hypotheekadviseur en gespecialiseerd in fiscaal advies. Geen vastgoed vraag is Bob te gek.