Over ons

Advies voor particulieren en ondernemers

KleineStaarman Advies is een financieel adviesbureau, gespecialiseerd in hypotheken en zakelijke financieringen. Wij helpen onze relaties in Made en omgeving graag met hun financiële zaken. Reeds honderden relaties hebben we geholpen met hun hypotheek of de verzekeringszaken. Zij waarderen hierbij het lokale karakter van ons kantoor.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de advisering van ondernemers. Bram Kleine Staarman is gecertificeerd financieel planner met ruim 15 jaar ervaring in de financiële advisering van ondernemers. Hij helpt hen bij het opbouwen van vermogen voor de oudedag of het afdekken van risico’s. Bovendien heeft hij ruime ervaring bij het adviseren over hun zakelijke financiering.

 

Bram Kleine Staarman Foto Bram Kleine Staarman 

Sinds 2006 is hij zelfstandig financieel planner en hypotheekadviseur. Bram adviseert relaties over hypotheken en financiële planning. Daarnaast adviseert hij ondernemers die een bedrijfsmatige financiering nodig hebben.

“Een financiering als ondernemer krijgen is vaak niet eenvoudig. Goed advies kan hier echt het verschil maken. Het geeft enorm veel voldoening als een moeilijke aanvraag uiteindelijk succesvol wordt afgerond!”

Linkedin profiel

 

Elke van Son

Elke heeft enkele jaren in de reisbranche gewerkt. Sinds 2015 is zij werkzaam bij KleineStaarman Advies. Elke regelt alles achter de schermen. Zij is uw aanspreekpunt voor verzekeringen. Daarnaast zorgt zij ervoor dat hypotheken snel en foutloos worden verwerkt. Tot slot ondersteunt zij Bram bij zijn advieswerkzaamheden.

“Uiteindelijk gaat het bij mij om een tevreden klant: zowel bij het afsluiten van een verzekering, bij een verlenging, maar ook bij schade neem ik u graag de zorgen uit handen.”

Linkedin profiel

 

Remco Sprengers  

Remco heeft jaren als adviseur bij een grote bank gewerkt. Sinds 2020 is hij werkzaam bij KleineStaarman Advies. Remco is hypotheekadviseur en daarnaast adviseur schadeverzekeringen.

“Ik help klanten graag bij de complexiteit van een hypotheekaanvraag, van oriëntatiegesprek tot aan de afronding. Veel zaken rondom hypotheken zijn voor klanten erg moeilijk te begrijpen en ik begeleid mijn klanten hier dan ook graag bij. Ook houd ik mezelf graag bezig met het adviseren van particuliere schadeverzekeringen. U bent van harte welkom voor een lekkere kop koffie of thee.”

Linkedin profiel