Over ons

Advies voor particulieren en ondernemers

KleineStaarman Advies is een financieel adviesbureau, gespecialiseerd in hypotheken en zakelijke financieringen. Wij helpen onze relaties in Made en omgeving graag met hun financiële zaken. Reeds honderden relaties hebben we geholpen met hun hypotheek of de verzekeringszaken. Zij waarderen hierbij het lokale karakter van ons kantoor.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de advisering van ondernemers. Bram Kleine Staarman is gecertificeerd financieel planner met ruim 15 jaar ervaring in de financiële advisering van ondernemers. Hij helpt hen bij het opbouwen van vermogen voor de oudedag of het afdekken van risico’s. Wij zijn aangesloten bij Smartfunding en helpen ondernemers daar graag met hun zakelijke financiering.

 

Bram Kleine Staarman Foto Bram Kleine Staarman 

Sinds 2006 is hij zelfstandig financieel planner en hypotheekadviseur. Bij KleineStaarman Advies adviseert Bram relaties over hypotheken, pensioen en financiële planning. Daarnaast adviseert hij ondernemers die een financiering nodig hebben.

“Financiële zaken zijn vaak erg lastig. Ik sta mijn klanten bij om de juiste keuzes te maken. Zeker bij ondernemers is dit uitdagend maar ook erg leuk.”

Linkedin profiel

 

Elke van Son

Elke heeft enkele jaren in de reisbranche gewerkt. Sinds 2015 is zij werkzaam bij KleineStaarman Advies. Elke regelt alles achter de schermen. Zij is uw aanspreekpunt voor verzekeringen. Daarnaast zorgt zij ervoor dat hypotheken snel en foutloos worden verwerkt. Tot slot ondersteunt zij Bram bij zijn advieswerkzaamheden.

“Uiteindelijk gaat het bij mij om een tevreden klant: zowel bij het afsluiten van een verzekering, bij een verlenging, maar ook bij schade neem ik u graag de zorgen uit handen.”

Linkedin profiel

 

Remco Sprengers  

Remco heeft jaren als adviseur bij een grote bank gewerkt. Sinds 2020 is hij werkzaam bij KleineStaarman Advies. Remco is hypotheekadviseur en daarnaast adviseur schadeverzekeringen.

“Uiteindelijk gaat het bij mij om de connectie maken met klanten en ze adviseren en ondersteunen in het gehele hypotheekproces: zowel bij het afsluiten of oversluiten van een hypotheek of het afsluiten van een verzekering. Ook bij een verlenging, maar ook bij schade neem ik u graag de zorgen uit handen.”

Linkedin profiel