Verzekeringen

KleineStaarman Advies verzorgt uw verzekeringen. Op uw verzoek brengen we een persoonlijk voorstel uit.

Verzekeren via KleineStaarman Advies

U kunt uw verzekeringen natuurlijk direct zelf afsluiten bij een verzekeraar. Toch brengt het voordelen met zich mee om deze onder te brengen bij KleineStaarman Advies. Waarom dat zo is leggen we uit aan de hand van onderstaande schema’s:

Via KleineStaarman Advies

KleineStaarman Advies is een tussenpersoon. U sluit uw verzekering via ons af bij de verzekeraar. Wij zijn een klein bedrijf en kennen onze klanten. Voor ons bent u geen nummer. U heeft één aanspreekpunt bij u in buurt waar u zó binnen kunt lopen. En wanneer u schade heeft, staan wij u bij om uw belangen te behartigen.

Direct bij de verzekeraar

Wanneer u verzekeringen direct afsluit onderhoudt u zelf het contact met de verzekeraar. Heeft u een vraag of moet er een schade gemeld worden? Vaak moet u op dat moment telefonisch of via internet contact opnemen met de betreffende verzekeraar. Wachttijden en keuzemenu’s horen daarbij. Internetverzekeraars beweren goedkoper te zijn, maar onze ervaring leert dat het verschil meestal beperkt is. En dat u dit bovendien terugbetaalt in een mindere service.

Wij brengen graag een vrijblijvend voorstel uit!