Verzekeringen

KleineStaarman Advies kan voor u uw verzekeringen verzorgen. Op uw verzoek brengen we een persoonlijk voorstel uit.

Waarom KleineStaarman Advies?

U kunt uw verzekeringen onderbrengen bij KleineStaarman Advies, maar natuurlijk kunt u het ook allemaal zelf direct regelen met de verzekeraar. Wanneer u het bij ons onderbrengt, brengt dit voordelen met zich mee. Wij leggen u dit uit aan de hand van de volgende schema’s.

Via KleineStaarman Advies

Via KleineStaarman Advies

KleineStaarman Advies is een tussenpersoon. U sluit uw verzekering via ons bij de verzekeraar. Wij zijn een klein bedrijf en wij kennen onze klanten. Voor ons bent u dan ook geen nummer! U heeft één aanspreekpunt bij u in buurt waar u zó binnen kunt lopen. En wanneer u schade heeft, staan wij u bij om uw belangen te behartigen.

Uiteraard kunt u zelf inloggen om uw verzekeringspakket in te zien. Wanneer u dit wenst, kunt u hier uw schade zelf opgeven, de omstandigheden beschrijven en eventueel herstelnota’s uploaden. Als u twijfelt of u de toedracht juist verwoordt of wanneer u behoefte heeft aan ruggenspraak, staan wij u hierin graag bij.

Direct bij de verzekeraar

Direct bij de verzekeraar

U kunt uw verzekeringen ook direct afsluiten. U heeft dan zelf het contact met de verzekeraar. Als u een vraag heeft of wanneer u een schade wilt melden kunt u vaak enkel telefonisch of via internet contact opnemen met de betreffende verzekeraar. Wachttijden en keuzemenu’s: het hoort er dan vaak bij. Internetverzekeraars beweren goedkoper te zijn, maar onze ervaring is dat het verschil meestal beperkt is. En dat u dit bovendien terugbetaalt in een mindere service.

Wilt u een vrijblijvend voorstel? Laat ons dit weten

Stap 1: Kennismaking

Via telefoon of mail hebben wij een eerste contact. We maken dan uw wensen en huidige dekking inzichtelijk. We leggen dit schriftelijk vast zodat de uitgangspunten van ons voorstel duidelijk zijn. Bovendien laten we u weten als we hiaten of overbodige dekkingen zien.

Stap 2: Voorstel en gesprek

Wij werken een voorstel uit en lichten dit tijdens een (telefonisch) gesprek toe. Wij staan dan stil bij voorwaarden, sterke en minder sterke punten van de geselecteerde verzekeringen, premiestelling en onze toegevoegde waarde.

Stap 3: Akkoord

Indien u akkoord gaat, helpen wij u met het invullen van het aanvraagformulier. We verzorgen ook de opzegging van uw bestaande verzekeringen en zorgen ervoor dat de dekkingen naadloos op elkaar aansluiten.

Stap 4: Lopende verzekering

Als de verzekeringen lopen, hebben wij periodiek contact over de verzekeringen. We checken samen met u of de dekking nog aansluit bij uw situatie en wensen. Wanneer er zaken in uw situatie veranderen, is een aangepast voorstel nodig. Wij brengen dit dan graag aan u uit.

Schadebehandeling

Heeft u schade die onder één van uw verzekeringen valt die bij ons kantoor lopen? Wij staan u uiteraard bij om uw belangen te waarborgen.

Een schade kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week melden via deze link. Hier kunt u de schade opgeven, de omstandigheden beschrijven en evt. nota’s uploaden. Twijfelt u of u de toedracht juist hebt verwoord of heeft u behoefte aan ruggenspraak? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u dan de opgave correct in te dienen.

Beloning

Onze vergoeding is een onderdeel van de premie die u betaalt voor de verzekeringen. U ontvangt dus geen aparte nota voor onze dienstverlening.

Samenwerkende partijen

KleineStaarman Advies werkt op het gebied van verzekeringen nauw samen met DAK. DAK is al ruim 30 jaar een betrouwbare coöperatie waarvan KleineStaarman Advies lid is. Wij brengen uw verzekeringspolis onder bij DAK Volmacht. Het ‘Alles onder 1 DAK’-pakket is samengesteld met hulp van een aantal grote verzekeraars, zoals Delta Lloyd, Nationale Nederlanden, ASR, ARAG, Europeesche en Unigarant.