Over ons

KleineStaarman Advies is een allround financieel adviesbureau. Wij werken voornamelijk in de regio Drimmelen.

Wij bieden:

  • Hypotheekadvies

U heeft uw droomhuis gevonden? Nu nog een passende financiering. Wij helpen u graag. Meer weten over onze werkwijze? Kijk op onze pagina hypotheken.

  • Verzekeringen

U staat er meestal niet bij stil: uw verzekeringen. Fijn toch als u een adviseur heeft die hier wél mee bezig is? Wij treden op als intermediair tussen u en de verzekeraar, selecteren de beste aanbieding en helpen u als u schade heeft. Meer weten? Kijk op onze pagina verzekeringen.

  • Financieel advies

Een vrijkomende pensioenpolis? Echtscheiding? Een oudedagsvoorziening regelen? Er zijn veel financiële vragen die goed advies behoeven. Wij hebben een brede financiële kennis en kunnen u in veel situaties helpen. Meer weten? Kijk op onze pagina financieel advies.

KleineStaarman Advies is een klein bedrijf. We kennen onze klanten. Wij zijn erop gericht om de financiën van onze klanten af te stemmen op hun persoonlijke wensen en waar nodig te verbeteren. Klanten kunnen eenvoudig binnenlopen op ons kantoor aan de Marktstraat 4a in Made. Ook hebben ze ons mobiele nummer en bellen ze rechtstreeks. Ook buiten kantooruren.

Bij ieder adviestraject inventariseren wij de situatie en doen wij aanbevelingen. U ontvangt van ons een document waarin dit is vastgelegd. U bepaalt welke aanbevelingen KleineStaarman Advies moet uitvoeren. De kosten van haar dienstverlening brengen we vooraf en transparant bij u in rekening.

Wij stellen ons aan u voor:

Bram Kleine Staarman

Bram Kleine Staarman

Bram is sinds 1999 werkzaam in de financiële wereld. Sinds 2006 is hij zelfstandig financieel planner en hypotheekadviseur. Bij KleineStaarman Advies adviseert Bram relaties over hypotheken, pensioen en financiële planning.

“Financiële zaken zijn vaak erg lastig. Ik sta mijn klanten bij om de juiste keuzes te maken. Zeker bij ondernemers is dit uitdagend maar ook erg leuk.”

Inge van Son

Inge van Son

Inge is afgestudeerd als industrieel ontwerper, waarna ze particulieren en ondernemers heeft geadviseerd in hun interieurkeuzes. Sinds 2012 is Inge werkzaam bij KleineStaarman Advies. Daar adviseert ze relaties met hun hypotheek en is ze verantwoordelijk voor de interne bedrijfsvoering.

“Ik vind het een uitdaging om lastige onderwerpen aan klanten uit te leggen. Voor hen wordt het dan makkelijker om de juiste beslissingen te nemen."

Elke van Son

Elke van Son

Elke heeft enkele jaren in de reisbranche gewerkt. Sinds 2015 is zij werkzaam bij KleineStaarman Advies. Elke is verantwoordelijk voor alles omtrent verzekeringen. Daarnaast ondersteunt zij Bram bij zijn advieswerkzaamheden.

“Uiteindelijk gaat het bij mij om een tevreden klant: zowel bij het afsluiten van een verzekering, bij een verlenging, maar ook bij schade neem ik u graag de zorgen uit handen.”

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken graag kennis met u!

Bezoekadres: Marktstraat 4a - 4921 BG Made
Postadres: Postbus 139 - 4920 AC Made
Telefoon: +31(0)16 27 69 034
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.