Financieel advies ondernemer

Als ondernemer heeft u alle vrijheid om uw zaken te regelen zoals u wilt. Helaas vergeten veel ondernemers dit te doen. Zo is 40% van de ondernemers niet verzekerd voor arbeidsongeschiktheid. Als dit een bewuste keuze is: prima! Misschien bent u financieel onafhankelijk of heeft u een partner met een goed inkomen. Als u er maar geregeld bij stilstaat. Voor het afsluiten van een regeling omtrent pensioen geldt hetzelfde. Hoe u het doet maakt niet uit, als u er maar bij stilstaat. Wij helpen u hier graag bij.

Financieel advies, arbeidsongeschiktheid en pensioen

Wij gaan als volgt aan het werk:

  • Samen brengen we uw huidige situatie in kaart. Wat zijn uw doelstellingen op langere termijn? Wat is de huidige financiële situatie?
  • Vervolgens kijken we naar de te ondernemen stappen. Een aanvalsplan om uw financiële toekomst te regelen.
  • We regelen de benodigde producten.
  • Jaarlijks komen we bij elkaar en evalueren de situatie. Wij tonen u de huidige situatie en te verwachten ontwikkelingen in de toekomst.
  • Wilt u dat we ook naar uw situatie bij overlijden of arbeidsongeschiktheid kijken? Dat kan. De analyse wordt hiermee uitgebreid.

 

Kortom: wij laten zien of uw levensstijl in de toekomst nog te bekostigen is. Is dit niet het geval, dan bespreken we dit met u. Misschien vindt u het prima om een uw levensstijl aan te passen. Wij helpen u met het realistisch inschatten van de kosten van een aangepaste levensstijl. We laten u ook zien wat het u kost om een ruimere levensstijl te regelen. Aan u de keuze.

Grip op uw financiële toekomst

Wilt u grip op uw financiële toekomst? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. De kosten hiervan zijn voor onze rekening.